Jouw prachtige en professionele website

die bouwen wij vol enthousiasme van wireframes tot website

Anno 2016 is het ondenkbaar om niet op het web aanwezig te zijn. Maar enkel aanwezig zijn, en zelfs gevonden worden, is niet voldoende meer. Een straffe website is het digitale equivalent van een goede eerste indruk maken. Jouw website toont jouw bedrijf, jouw visie en jouw gedrevenheid. Jouw website toont aan (potentiële) klanten wie jij bent en waar je voor staat.

Wij zijn ervaren in het bouwen van sublieme websites die er professioneel uitzien. Dit doen we steeds met oog voor detail en een luisterend oor naar jouw behoeften en de behoeften van je klanten. Een degelijke website van kop tot teen opbouwen, dat is een proces. Wij loodsen jou met veel plezier doorheen het proces om alles tot een straf eind te brengen.

Welke diensten wij aanbieden op vlak van design

Stap 1
Kennismaking

Uiteraard vliegen we er graag zo snel mogelijk in! Maar graag nemen we eerst even kort de tijd om jou, jouw product of dienst en jouw klanten beter te leren kennen. Alleen zo kunnen wij je helpen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Stap 2
Offerte

Eens we elkaar wat beter leren kennen hebben, en er een ruw idee bestaat van wat de website zal worden, kunnen we samen kijken wat er binnen jouw budget mogelijk is. Wij zullen dan ook een ruwe offerte samenstellen, als basis voor een verdere samenwerking.

Stap 3
Wireframes

Een goede start van een project betekent eens nadenken worden over de structuur van de website. Welke pagina’s zal jouw website hebben? Wat zal je op die pagina’s terug vinden? Wireframes helpen hier en zijn een zeer algemene voorstelling van hoe de website er uit zal gaan zien en welke informatie er op de pagina’s te vinden zal zijn.

Dit is een fase waarbij er feedback gegeven kan worden. Indien nodig kan de offerte na deze fase wat bijgeschaafd worden.

Stap 4
Design

Om een goede eerste indruk te maken, heb je uiteraard een sterk design nodig. Ziet je website er goed uit, dan zullen mensen ook meer geneigd zijn om wat meer tijd te spenderen om te ontdekken wat er te vinden is. Maar een goed design is meer dan er alleen leuk uit zien, het moet ook gebruiksvriendelijk zijn.

Dit is een fase waarbij er feedback gegeven kan worden.

Stap 5
Development

Eens er een sterk ontwerp ligt, wordt het tijd om dit effectief om te zetten naar code en jouw website te gaan bouwen.

De eerste stap in dit proces is het bouwen van een Front-End, wat in essentie is wat mensen te zien zullen krijgen als ze jouw website bezoeken, maar zonder aanklikbare links en de werking achter je website.

Nadien is het tijd om deze Front-End te integreren in een Back-End systeem. Vaak zal dit met een Content Management System (of kortweg CMS) zijn. Meestal doen wij dit op basis van een volledig customized WordPress systeem, wat jou toe zal laten om nagenoeg alles op jouw website zelf aan te gaan passen.

Bij zowel de Front-End als Back-End fases kan er feedback gegeven worden.

Stap 6
Testing

Zoals bij elke ontwikkeling van online (en offline) applicaties moet er ook effectief eens getest worden. Enerzijds om te kijken of alles ook effectief werkt zoals het hoort. Anderzijds om te bekijken of de gebruikerservaring wel goed zit.

Stap 7
Lancering

We zijn er bijna! Jouw website is gebouwd en getest. Nu zetten wij hem online en dienen we hem in bij Google voor indexing. BAM! Jouw eigen website is een feit!

Domeinnaam en hosting nodig? Geen probleem! Wij registreren jouw domeinnaam naar keuze en bieden je één van onze hostingpakketten.

Stap 8
Support

Gedurende de eerste zes maanden na afloop van het project bieden wij jou graag gratis support aan. Zo hoef je je geen zorgen te maken indien er toch nog een kleine bug door de mazen van het net geslopen zou zijn.

Ook na afloop van deze zes maanden zijn wij jou graag van dienst en kunnen wij je helpen met maintenance en updates voor jouw website door middel van een onderhoudscontract. Zo helpen wij je met het up-to-date houden van je website en CMS. Bovendien fixen wij dan onmiddellijk eventuele problemen die zouden kunnen opduiken.