Straffe en unieke designs

daar werken we met hart en ziel aan

Een straf design is het digitale equivalent van een goede eerste indruk maken. Het is één van de, of misschien wel dé, bepalende factor(en) om de aandacht van een bezoeker te vangen en hem of haar op je website te houden. Of om een gebruiker te overtuigen om jouw applicatie te downloaden en/of gebruiken.

We doen dit voornamelijk voor digitale schermen. Maar in sommige gevallen zetten we ook voor drukwerk ons beste beentje voor. Het ontwerpen van affiches, flyers, etc. is ons dan ook niet vreemd.

Welke diensten wij aanbieden op vlak van design

Wireframes

Een goede start van een project betekent eens nadenken over de structuur van de website. Welke pagina’s zal jouw website hebben? Wat zal je op die pagina’s terugvinden? Wireframes helpen hier en zijn een zeer algemene voorstelling van hoe de website er zal uitzien en welke informatie er op de pagina’s te vinden zal zijn. Een niet onbelangrijke stap om tot het beste eindresultaat te komen.

Websites

Het belang van goede en gebruiksvriendelijke website valt tegenwoordig niet meer te onderschatten. Aanwezigheid op het web is broodnodig voor bedrijven. Maar enkel aanwezig zijn is helaas niet meer voldoende om boven jouw concurrenten uit te steken. Hiervoor heb je een straf design nodig.

Mobiele applicaties

Soms is een responsive website niet voldoende. Dan heb je nood aan een mobiele applicatie, en of deze nu voor intern of extern gebruik is, ook hier is er nood aan goed ontwerp met oog op de gebruiksvriendelijkheid. Want een mobiele applicatie geeft een andere ervaring dan een website. En vaak hebben gebruikers dan ook hogere verwachtingen betreffende de kwaliteit van een mobiele applicatie.

E-mail

Steeds gebeurt er meer en meer op het web. Zo ook de directe communicatie met jouw (potentiële) klanten. Dus ook hier is het belangrijk dat jouw e-mails en newsletters er aantrekkelijk uitzien. Maar tevens moet er rekening gehouden worden met de technische beperkingen die e-mailprogramma’s met zich meebrengen.

Logo ontwerp

Je start net met je zaak en hebt nog geen logo? Of misschien is je huidig logo gewoon dringend aan vernieuwing toe? Geen probleem! Wij kunnen je ook helpen met het maken van een nieuw, modern logo – ideaal voor je digitale communicatie. Of misschien moet je volledige visuele stijl onder handen genomen worden? Wel daar hebben wij de perfecte partner voor!