Maintenance & updates

Wij helpen je met het onderhoud van je website(s)

Een geüpdate WordPress website, een veilige WordPress website

Elke website heeft af en toe onderhoud nodig en het belang hiervan mag niet onderschat worden. Want als dit onderhoud niet regelmatig gebeurt, dan bestaat de kans dat er bepaalde security leaks niet gedicht worden en kan je website ten prooi vallen aan malicious software of hackers. Maar ook voor de goede werking van jouw website is regelmatig onderhoud van groot belang. Zo vermijd je problemen met Plugins of custom geschreven code die niet meer correct functioneren na het installeren van grote updates.

Wij helpen je graag door minstens maandelijks  updates op je websites te installeren en controleren. Indien er dan een technisch probleem opduikt, of bepaalde code in de website niet meer correct lijkt te functioneren – dan lossen we dit ook onmiddellijk op.

The extra mile

Maar maintenance kan ook nog verder gaan dan het installeren van updates. Misschien heb je gewoon graag wat hulp bij het onderhouden van de website en de inhoud op de website? Of misschien moet er regelmatig eens iets wijzigen aan de website of bijgebouwd worden. Ook hier staan wij voor je klaar en willen we jou wekelijks ondersteunen om jouw website steeds mee met z’n tijd te houden. Contacteer ons voor meer info.