Een (interactieve) Horecagids 2016 voor de gemeente Wortegem-Petegem

klant: Gemeente Wortegem-Petegem
diensten: strategie / design / development / drukwerk

Wortegem-Petegem, een idyllische gemeente in het hartje van de Vlaamse Ardennen zocht naar een partner om een eerste versie van hun Horecagids te creëren. Een gids met enerzijds als doel de horecazaken te Wortegem-Petegem te promoten en anderzijds enkele van de toeristische trekpleisters in de verf te zetten.

Toen ze bij ons kwamen aankloppen met de vraag of wij interesse hadden om hiervoor samen te gaan werken, hebben wij geen moment getwijfeld. Maar wij zouden digital astronaut niet zijn, moesten we niet het idee hebben om ook een digitale interactieve versie te bouwen van de gids. De interesse van Wortegem-Petegem was gewekt en zo gingen we niet alleen aan de slag voor de gevraagde papieren versie van de Horecagids, maar ook voor een digitale versie.

Uiteindelijk kwam er uit de samenwerking een prachtige, kwaliteitsvolle 36 pagina’s tellende papieren gids voort waar wij het ontwerp en de layout voor gemaakt hebben. Alsook een digitale versie van de gids waar wij instonden voor concept, design en development.

Bekijk alvast het resultaat hieronder.