Vernieuwde website voor fotograaf Alex Vervaeck

klant: Alex Vervaeck
diensten: logo / wireframes / design / development

Vroeger hadden fotografen vaak een eigen studio waar ze hun werk, al dan niet aan de hand van een vitrine aan de straatkant, tentoonstelden. Vandaag moet je als fotograaf je werk op het internet kunnen tonen aan potentiële klanten aan de hand van een website. Maar mooie foto’s komen natuurlijk enkel tot hun recht op een mooie website die deze foto’s in de kijker plaatst.

Daarom kwam de ervaren Oudenaardse fotograaf Alex Vervaeck bij ons om zijn inmiddels sterk verouderde (Flash) website te vervangen. Wij maakten voor hem een frisse, moderne website die gebruik maakt van het WordPress systeem en volledig responsive is.

Naast deze portfolio website, had Alex ook behoefte aan een platform waarbij hij zijn schoolfoto’s online kan aanbieden. Zo kunnen de ouders eenvoudig de schoolfoto’s van hun kinderen online raadplegen en aankopen. Geen gedoe meer met formulieren die ingevuld moeten worden en via het kind aan de school bezorgd moeten worden. Zo hebben wij een custom gebouwd systeem opgezet, en als betalingssysteem Mollie geïntegreerd.

Bekijk alvast het resultaat hier onder.